Més de 40 anys
de professionalitat

Anvic

Anvic és una empresa avalada per més de 40 anys d'experiència en instal·lacions de climatització dins dels sectors residencial, comercial i industrial.

Gràcies a aquesta experiència, l'equip humà d'Anvic pot oferir una resposta ràpida i professional a qualsevol servei que calgui en ambdós camps. Una garantia d'eficàcia per a obtenir el millor servei.

400
instal·lacions

Anvic porta treballant al seu servei des de 1972, més de 400 instal∙lacions avalen la nostra experiència dins del sector. Aquesta és una garantia de qualitat i professionalitat que volem posar al vostre abast.

Anvic

A anvic som especialistes en la instal·lació de bombes de calor geotèrmiques, amb més de deu anys d’experiència treballant en aquest tipus de climatització. Aconsegueix la calefacció, la refrigeració i l’aigua calenta sanitària necessàries simplement amb un sol aparell instal·lat a la seva llar, reduint així les seves despeses i contribuint en la conservació del medi ambient.

Instal·lem bombes de calor aire/aigua que li permetin aprofitar l’aire exterior per climatitzar la seva vivenda. Aquest sistema ens garanteix el servei de calefacció, aigua calenta sanitària i la refrigeració (segons la configuració escollida i les característiques de la seva llar) i li permet amortitzar la seva inversió degut al gran rendiment que ens ofereix la nostra zona climàtica.

L’energia solar ens permet concentrar la calor del Sol acumulada i transformar-la en energia útil per a l’escalfament a baixa temperatura de l’aigua, destinada a generar aigua calenta sanitària i climatitzar la seva vivenda. Realitzem instal·lacions tant d’energia solar tèrmica com d’energia solar fotovoltaica. Les dues són fonts d’energia renovable que han anat en alça els darrers anys.

A anvic ens encarreguem també de qualsevol tipus d’instal·lació necessària en la seva vivenda. Des de la instal·lació de la il·luminació de la seva casa, a qualsevol instal·lació elèctrica, d’aigua i de gas. A anvic cobrim totes les necessitats bàsiques perquè la teva llar diposi de tot el que necessites i et sentis a gust i còmode.

A Anvic instal·lem i aconsellem tot tipus de sistemes que li permetin climatitzar la seva vivenda o local. Des de sistemes de climatització per radiadors, calefacció per terra radiant fins a sistèmes d'aire acondicionat o bombes de calor, entre d’altres sistemes. D'aquesta manera podrà disposar d'aigua calenta, calefacció i refrigeració en qualsevol moment de l'any.

Solucions
energètiques
sostenibles

A anvic instal·lem productes de climatització amb energies renovables, ecològiques i netes, totalment respectuoses amb el medi ambient, un valor en alça avui en dia. Gràcies a l’energia del sol i de l’aire, podreu gaudir a casa vostra d’un clima comfortable, de calor a l’hivern i fred a l’estiu, estalviant entre un 60-80% de despesa respecte als sistemes de climatització convencionals.

365
dies/any

A anvic li oferim servei d'assistència tècnica
els 365 dies de l’any de 8h—20h.